Marknadspoolen bjuder på en gratis konsulttimme!

Marknadspoolen bjuder på en gratis konsulttimme!

Marknadspoolen bjuder på en gratis konsulttimme! Som egenföretagare eller ledare för en liten firma är det inte lätt att vara expert både på ditt affärsområde och inom marknadsföring. Låt oss ta en titt på hur din verksamhet kunde dra in fler kunder och göra bättre affärer, helt gratis! Utifrån vår dialog och research gör vi ett enkelt förslag på hur Marknadspoolens specialister kunde hjälpa ditt företag med marknadsföring.

Du har inga förpliktelser att fortsätta att arbeta med oss men vi vill ha din tillåtelse att publicera bilder och inlägg om Marknadspoolens rekommendationer till er på vår hemsida och sociala medier.

Erbjudandet gäller tio första företag som anmäler sig till oss senast 31.3.2019.

Vi på Marknadspoolen har utvecklat ett förmedlingskoncept som gör det enkelt för dig som företagare att hitta och engagera bra resurser för längre eller kortare uppdrag. Med Marknadspoolens samlade kunskap och kompetens i ryggen hjälper vi dig med allt från att förstärka din marknadsavdelning till att genomföra specialprojekt av olika slag. Marknadspoolen.se är en marknadsplats där du enkelt hittar specialister som kan hjälpa dig när behovet uppstår.

Anmäl ditt intresse till en gratis konsulttimme genom att berätta kort om ditt företag och dina mål!

Enkla tips om marknadsföring!

Ett svar på ”Marknadspoolen bjuder på en gratis konsulttimme!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *