Första arbetsdagen på Marknadspoolen AB

Arbetsplatsen – direktörsstolen fyndades på gatuloppis

Hur i hela friden kom jag på tanken att starta eget? Jag har ju redan ett bra jobb där jag får uppskattning och stimulans. Det finns säkert många djupgående psykologiska anledningar men låt oss inte grotta i dem, den enkla anledningen är att jag fick en idé som jag tror på! Jag har alltid varit den som stöttar kollegor och vänner som söker nytt jobb och matat dem med det ena förslaget efter det andra. Ni vet vilka ni är! Jag håller ögonen öppna och ser möjligheter på de mest oväntade håll.

Samtidigt ser jag i mitt Linkedin flöde att det ofta efterfrågas om någon känner till någon som kan göra …

Tänk om jag kunde koppla ihop dessa två på ett mer effektivt sätt! Skapa en marknadsplats där företagare som har ett behov inom marknadsföring kan enkelt hitta en specialist som kan hjälpa dem. Visst kan reklambyråer erbjuda det mesta men för t.ex. en småföretagare kan det låta komplicerat, svårt och till och med dyrt. Det finns förstås redan olika förmedlingstjänster men de förknippar vi ofta med mer fysiskt hantverk.

Nu har jag funderat, planerat, diskuterat under hela sommaren och känner att idén är mogen att presentera för er! Så låt mig presentera – Marknadspoolen AB.

Du som driver eget inom marknadsföring, t.ex. inom bild, design, digital marketing, events, management, PR, social media, text eller något annat, ta kontakt med mig så berättar jag mer om affärsmodellen.

Du företagare som just nu tänker på att det där borde göras men av vem och hur, ta kontakt så förmedlar jag en eller flera marknadsspecialister som du kan prata vidare med.

God helg!

Önskar

Irma

PS Ser framemot att höra vad just du tycker om min affärsidé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *