Hitta nya kunder – bli vår marknadsspecialist

Visst är det kul att hitta nya kunder? Nya kunder innebär ofta nya, spännande branscher och nya, intressanta uppdrag. Och inte minst – bättre betalt.

Många specialister har fullt upp med sina befintliga uppdrag och därmed dåligt med tid för att jaga nya. Hör du till dem? Risken är att din utveckling som specialist stagnerar om du inte regelbundet kommer i kontakt med nya uppdragsgivare och nya typer av uppdrag.

Vi på Marknadspoolen har i många år följt hur resebranschen arbetar med olika bokningsbolag som, mot provision, hjälper leverantörer att sälja deras tjänster. Vi tror att marknaden för marknadsföringstjänster är mogen för liknande koncept. Du som driver eget eller är frilansare och är erfaren inom ditt specialistområde är välkommen att bli en av Marknadspoolens specialister. Läs mer om vårt koncept här!

Vem kan bli marknadsspecialist hos Marknadspoolen? Behoven hos våra kunder varierar från fall till fall så tveka inte. Arbetar du till exempel med bild, text, design, digitala och sociala medier är du välkommen att lista dig hos oss. Några som redan har gjort det är BJ Webdesign och vonP.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi på Marknadspoolen dig inom kort! Låt oss tillsammans hitta nya kunder.

    Bli vår marknadsspecialist och hitta nya kunder