Resurser inom marknadsföring och försäljning

Här hittar du marknadsspecialister och resurser inom marknadsföring och försäljning!

Riktigt bra och kompetent hjälp är inte alltid så lätt att hitta. Ofta ser man företagare efterlysa marknadsspecialister på olika typer av sociala media, såsom exempelvis Linkedin. Vi vill framför allt göra det enklare att nå marknadsspecialisterna.

Vi på Marknadspoolen har utvecklat ett förmedlingskoncept som gör det enkelt för dig som företagare att hitta och engagera bra resurser för längre eller kortare uppdrag. Berätta för oss vad du behöver hjälp med och vi tar därefter fram en passande specialist i vårt breda nätverk.

Om Marknadspoolen

Konceptutvecklaren bakom företaget heter Irma Aalto. Genom sin långvariga erfarenhet av marknadsföring och försäljning inom segmentet resor och turism har Irma hunnit bygga upp ett brett nätverk av extern kompetens bestående av fristående konsulter och experter.

Idén och inspirationen till Marknadspoolen kommer just från resenäringen, där tjänsteleverantörer som hotell och konferensgårdar alltid har använt sig av olika bokningsbolag som säljkanaler. Avsikten är att genom Marknadspoolen skapa tillgång till ett motsvarande kompetensnav för tjänster inom marknadsföring och försäljning.

Låt Marknadspoolen bygga broar och hitta nya resurser inom marknadsföring!

Välkommen med som kund eller som marknadsspecialist!

Nyfiken på mig? Kika gärna på min Linkedin profil!

Kontakta Marknadspoolen!

resurser inom marknadsföring
Arbetsplatsen – direktörsstolen fyndades på gatuloppis