Man ska ha polare i alla branscher!

På marknadspoolen.se hittar du “poolare” inom marknadsföring

Det finns en devis som säger – man ska ha polare i alla branscher – det stämmer! I allra högsta grad under tiden man bygger upp ett företag. Under arbetet att ta fram affärskonceptet Marknadspoolen har jag fått hjälp av många vänner som har bidragit med glada tillrop och roliga idéer. Min vän Lena t.ex. tillbringade timmar med mig i Hjälstaviken med att bildsätta mitt manus, ge regi och filma. Utan hennes entusiasm hade ni inte fått se mig ta de första stegen.

Professionella kontakter

Några av mina professionella kontakter, som helt utan tanke på egen vinning har på olika sätt stöttat mig, behöver ett speciellt utnämnande och tack.

Lasse Folt, Retailmanager – min gamla Strömmachef, var den första i min professionella värld som jag berättade om min affärsidé. Lasse om någon förstår sig på marknadsföring och att han gav sitt KÖR, avgjorde saken.

Per Mellström, Besöksverket – vi skulle prata om något helt annat men av en slump började jag berätta om Marknadspoolen. Per blev eld och lågor! Inom några timmar hade han kopplat ihop mig med flera av sina kontakter som på olika sätt skulle passa in.

Pelle Larås, Spanarna – en av Pers kontakter, tack vare våra diskussioner blev Marknadspoolens affärskoncept mer handgriplig! Förhoppningsvis blev det även konkurrenskraftigt och attraktivt för både potentiella kunder och marknadsspecialister.

Jannica Grönqvist, Resebemanning – hörde talas om mitt nya företag och överraskade mig med lunchinbjudan där hon öppet delade med sig av sina erfarenheter av att starta eget.

Martin von Pfaler, vonP – jag önskar att han alltid kunde använda sin magiska rättarpenna på mina texter. Martin har en förmåga att vässa till den vassaste texten.

Jonatan Agami – från min vision skapade han en logo som kopplar ihop symboliken i bilderna jag valt att representera Marknadspoolen med ett modernt bildspråk. Jag hoppas att du också upplever en känsla av full fart framåt av vår logo.

Bert-Åke Byqvist Juninger, BJ Webdesign – ta en extra titt på marknadspoolen.se! Bert-Åke har lånat sina specialistkunskaper och putsat upp mitt alster med enkelhet och användarvänlighet som ledord. Förutom att Ber-Åke designar websidor lär han även ut WordPress och erbjuder support.

Jag ska inte heller glömma att tacka två personer som har gett mig utrymmet att förverkliga min dröm, nämligen min syster Heli och min chef Martin.

Tack, tack, tack!

PS. via Marknadspoolen hittar du ”poolare”, i alla branscher som jobbar med marknadsföring.  Kontakta oss redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *